We zorgen voor elkaar

batiment-passif-nl

Passief gebouw

Onze kantoren hebben een passief certificaat en er zullen zonnepanelen worden geïnstalleerd. Zelfs in het Noorden streven we naar 140 MW zonne-energie, genoeg om aan al onze noden tegemoet te komen!

Het doel dat we voor ogen hebben: energetische autonomie

Nog duurzame producten

De producten die wij verkopen, zijn bedacht om lang mee te gaan. En we zijn ook met een eco-concept gestart zodat hun verpakkingen zo veel mogelijk het milieu respecteren.

produits-durables-2022

Eco-research

Om nog meer voor morgen te kunnen doen, investeren wij vandaag in research en ontwikkeling om aanhoudend de kwaliteit van onze producten te verbeteren, om onze ecologische voetafdruk te beheersen en in al onze beslissingen het eco-concept voorop te stellen.

ecorecherche

2,6 € /bestelling

Om onze klanten te helpen de voetafdruk van hun aankoop te verminderen en deel te nemen aan onze projecten van duurzame ontwikkeling (MVO)

terre
compensation-carbone

Compensatie CO2

Twee organismen ontvangen een deel van onze omzet om zoveel bomen en koralen aan te planten als er nodig zijn om de CO2-uitstoot die onze activiteit voortbrengt te compenseren Cœur de Forêt en Coral Guardian
logo-coeur-foret
logo-coral-guardian

+17200

Bomen geplant sinds 2009…

De dagelijkse gestes

Een anti-bekertjesplan met de verdeling van metalen drinkflessen of een plan voor carpooling zodat we samen de weg naar het werk afleggen, …we nemen voortdurend nieuwe initiatieven.

 

De ecologische kwestie is een reflex geworden bij H2O at Home.

gestes-quotidiens-2021

Het grote project van het moment

pousser-aliments

Ons eten laten groeien!

We hebben meer dan een hectare land rondom onze kantoren gekocht zodat we het zijn primaire functie kunnen teruggeven: nl. teelt. In een permacultuur concept, natuurlijk!

plante

Voor de mannen & de vrouwen van de onderneming

Eigenlijk hebben we het menselijke niet vooropgesteld in ons business modell. Het zat er al vanzelf in, en we hadden niet echt zin om het zo te formaliseren. De onderneming als je familie zien, misschien is het voor sommigen een managementstijl, voor ons is het gewoon een manier van werken die ons meer aanspreekt.

rentrer-heureux

Gelukkig thuiskomen

Er is niet veel nodig om de mensen rondom ons te zien evolueren: het gaat erg snel wanneer je jezelf er de middelen toe verstrekt.

Osteopaat

Een osteopaat ter plaatse, voor ons alleen, zodat we ons allemaal goed in ons vel voelen.

osteo

Opleidingen & seminaries

Een geavanceerde begeleiding die iedereen toelaat hoe langer hoe meer in overeenstemming te zijn met wat hij zou willen zijn.

H2O at Home - Seminaire managers au Palais des Congres de Bordeaux, 5, 6, 7 fevrier 2018

Goedheid

Het woord wordt al te vaak gebruikt, maar ach, wat maakt het uit, we waarderen het enorm! Norsheid, jaloezie en frustratie leiden meestal naar plekjes die niet zo sympathiek zijn.

 

Tegenwoordig zijn we zeker van één zaak: we gaan verder vooruit, en zelfs sneller, als we het geluk als brandstof kiezen.

bienveillance
prendre-soin-ceux-aime

Voor je huis
& voor degenen die je liefhebt, zorgen!