Laten we zingen
in de douche

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, vertel mij wie de mooiste badkamer heeft?

De essentials van juli

Het is oh zo prettig om tijd door te brengen in een schone, sublieme, glimmende badkamer! Geef je kranen, spiegels en doucheschermen met onze producten de glans die ze verdienen, zodat je jouw prachtige weerspiegeling nog beter kunt waarderen.

Wil je ONZE PRODUCTEN testen?

Atelier client H2O at home

Nodig thuis of virtueel je vrienden, buren, collega’s en je hele familie uit om ze kennis te laten maken met ecologische producten die hun leven zullen veranderen!

 

En omdat je het moet zien om het te geloven, heeft u de mogelijkheid om onze producten te testen voordat u besluit ze te kopen.

 

En zoals het hoort, wordt u als gastvrouw/-heer in de watten gelegd met exclusieve cadeaus speciaal voor u.

Atelier client H2O at home

Jouw favoriete
producten

Ontdek onze gezonde en effectieve onderhoudsproducten voor het hele huis en het hele gezin, speciaal ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken..
photo-conseillere-h2o

Meer dan 5500 consulenten bij je in de buurt in Frankrijk en België om je te ondersteunen.

Tijdens een face-to-face of virtuele workshop zijn de consulenten er om je de effectiviteit van onze producten en onze verantwoorde aanpak te laten zien. En omdat je het moet zien om te geloven, heb je de mogelijkheid om onze producten te testen voordat je besluit ze te kopen.

Profiteert ook van persoonlijk advies dat overeenkomt met jouw dagelijkse behoeften, om Kings en Queens van de schoonmaak te worden.

H2O at Home is ook

Microvezels om met water schoon te maken,

natuurlijke producten voor de rest en vooral een sterke 

inzet voor een meer verantwoorde leefstijl.

Ontdekonze vidéo's

Stap in het universum van H2O at Home en ontdek getuigenissen van onze consulenten, tips over onze producten en onze nieuwe producten.

previous arrowprevious arrow
Slide
Lecture
Slide
Lecture
Slide
Lecture
Slide
Lecture
next arrownext arrow