Onze partners

We kunnen niet alles zelf doen,

dus hebben we er de juiste mensen voor gekozen. Ken jij ze?

Fier dat we ze aan onze zijde hebben.
Eet is altijd een plezier tijd met hen door te brengen.

RP Carrées Lille, ons persagentschap in België

Een onderneming, een merk, een product promoten … of anders gezegd: zijn verhaal, zijn verschillen, zijn actualiteiten waarderen… Het agentschap RP Carrées is deskundig in 5 grote domeinen, waarin het nauwe banden heeft gesmeed met journalisten, deskundigen, bloggers en opinieleiders.

partenaires-rpcarree

Wij steunen organisaties
die samen met ons, de planeet beschermen.

Cœur de forêt,
een inzet op de toekomst van de planeet

H2O at Home heeft er sinds mei 2009 voor gekozen met Cœur de Forêt samen te werken in een studieproject omtrent de CO2-voetafdruk.
De uitdaging van de organisatie bestaat erin te bewijzen dat je meer geld kan verdienen door bomen te planten dan door ze te kappen, door het waarderen van bosbouwproducten.

partenaires-coeur-foret
BOMEN VOOR DE PLANEET

1

Herbebossing & Behoud
van de Biodiversiteit

2

Oprichting van Coöperatieven
en van faire trade handelsketens

3

Waardering
van de bosbouwproducten

Voor de zuurstof, voor de vissen, voor de Aarde...

Coral Guardian

Een verhaal over vrouwen en mannen voor het behoud van de koraalriffen. Een project in samenwerking met de lokale bevolking van Seraya Besar, op 10 km van het nationale park Komodok, op Flores in Indonesië. In deze zone heeft de visvangst met dynamiet enorme schade aan de koraalriffen aangericht.

partenaires-corail
partenaires-fvd

De FDV,
een waar charter voor de sector

Deze code, opgesteld onder de controle van het Ministerie van Economische Zaken, garandeert een kwalitatieve service, eist respect van de deontologie door de verdelers en reglementeert de activiteiten van de aangesloten bedrijven.

 

De FDV heeft tot doel de professionele regels van de Directe Verkoop te bepalen en zo een ernstige en integere commerciële benadering met respect voor de consumentenbelangen te promoten. Sinds zijn opstart is H2O at Home bij de FDV aangesloten.