Ons concept

Wie zijn wij?

Welkom ! Wij zijn H2O at Home, een Frans bedrijf in de Directe verkoop dat zich al 25 jaar inzet voor een meer verantwoorde en humane consumptie.

Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Guillaume Leymonerie, en kenmerkt zich door een commitment voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en  sterke waarden. Het innoveert voortdurend om verder te groeien rond een gemeenschappelijk doel: minder consumeren, beter consumeren.

 

Met een netwerk van meer dan 5500 consulenten, in Frankrijk en België, en meer dan 10 000 maandelijks gehouden workshops, zijn dit meer dan een miljoen huishoudens die we hebben verenigd rond ons 3 E-concept: meer Ecologische, Economische en Ergonomische producten.

Ons concept

We bieden particulieren de mogelijk om lokaal deel te nemen aan geanimeerde fysieke en/of virtuele workshops om duurzame huishoudelijke hygiëneoplossingen te ontdekken die de normen van de meest veeleisende professionals overtreffen.

Met onze kwalitatieve en duurzamere microvezels, kunnen we 90% van de huishoudelijke klusjes alleen met water doen!

Het is een kans om afscheid te nemen van chemische, giftige en vervuilende huishoudproducten en uw huis nog gezonder, snel en efficiënt te onderhouden. 

 

Voor de overige 10% bieden we ecologische, geconcentreerde, navulbare producten om te helpen het verbruik te beheersen en het aantal aankopen te verminderen.

Zorgen voor zijn huis betekent ook zorgen voor onszelf en onze dierbaren. Daarom bieden we ook een compleet hygiëne-assortiment met vaste cosmetica gemaakt in Frankrijk, natuurlijk en biologisch, evenals een assortiment etherische oliën 100natuurlijk om het mentale, fysieke en emotionele welzijn te bevorderen.

De kansen

H2O at Home ondergaat een revolutie. Ons bedrijf is  permantent in ontwikkeling en biedt geweldige kansen. Ons doel is om het leven van mannen en vrouwen gezonder, gelukkiger en gedurfder te maken!

 

We werven en ondersteunen onze consulenten met hulpmiddelen, training en uitdagingen, met een luisterend oor, enthousiasme en vriendelijkheid. We geven je alle sleutels tot professionele en persoonlijke ontplooiing met respect voor je eigen tempo.

 

Werken bij H2O at Home betekent “iets extra’s aan het alledaagse” brengen, de deuren openen naar zelfstandigheid, succes en een echte professionele carrière.

 

En wie weet, ook het begin van een nieuw en prachtig avontuur?