Ik start!

De consulenten, de fans sinds het eerste uur, de nieuwkomers en de particulieren die workshops organiseren, we kunnen ze niet meer tellen, de personen die de dingen met vreugde en enthousiasme doen vooruitgaan.

atelier h2o at home vente a domicile vdi

Een workshop thuis organiseren

Nodig je vrienden, buren, collega’s en de hele familie uit om hen milieuvriendelijke producten te laten ontdekken.
Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn!

vente a domicile h2o at home atelier kit absolu

Gastvrouw worden

Je hoeft enkel wat mensen bij je thuis uit te nodigen op de datum die je met je consulent(e) hebt afgesproken! Je consulent(e) animeert de workshop, maar jullie zijn partners: de gastvrouw maakt haar woonkamer klaar, neemt deel aan de voorstelling van de producten, en kan vooral zeggen waarom ze zo gek is van onze producten!

De voordelen

Ontvang korting op je lievelingsproducten. Je wordt tijdens de workshop vewend!

avantages

Wij zullen er zijn

Voor, tijdens en na de workshop begeleidt onze consulent je om er een memorabel gebeuren van te maken. Een klein geluksmoment in onze jachtige leven!

nous-serons-la

Word H2O at Home-consulent(e)

Onze woordvoerders, onze alter ego’s, onze pupillen, onze muses…
Eender hoe we ze noemen, we zijn er gek op. Kom erbij! De toekomst zal het uitwijzen: het is een uitstekende keuze!

kit2022

Startkit

Het Ontdekkingskit volstaat om met dit avontuur te starten en om je activiteit zo ver als je zelf wil, uit te breiden! Een investering van slechts 100€, om je eerste workshops te doen (werkelijke waarde van de producten: 280€)

Volg de gids

We hebben een 3-stappenprogramma ontworpen om de bestellingen crescendo op te nemen en zonder fouten te maken. Met de juiste documenten om je te helpen. Het is bijna kinderspel!

suivez-guide

Je hebt geen diploma nodig om te starten!
Je moet enkel zin hebben en gemotiveerd zijn.

Je meter

Je start niet helemaal alleen! Al je collega’s en je meter zijn er ook. Met twee is het leuker, iedereen zegt het.

marraine-conseillere

Kies wanneer je werkt

3 of 4 workshops per maand voor een comfortabel extra inkomen of meer dan 5 als je carrière wil maken. Jij beslist en je kan zonder probleem onderweg van koers wijzigen.

temps-travail
voyage

Je kan een droomreis winnen!

Elk jaar vertrekken honderden consulenten, dankzij verschillende challenges, naar een paradijselijke bestemming: dat stimuleert en dat brengt ons dichter bij elkaar.

ambassadrice

Word ambassadrice voor de planeet

Een werk dat iets te betekenen heeft. Valoriseer kwaliteitsvolle, ecologische producten die voor 79% in Frankrijk en Europa worden geproduceerd.

ambassadrice-plante

Waarom niet jij?

Start met een menselijk avontuur, vol passie!

Bloei open

Voor ons moet werk rijmen met persoonlijk succes! H2O at Home, dat zijn 1000 kleine manieren om een andere kijk op werken te hebben zodat het alledaagse een leven kan veranderen: sessies in persoonlijke ontwikkeling, bevoorrechte toegang tot onze kinesiste, seminaries om nog beter te groeien…

lien-2-pour-humain