WordH2O at Home consulente!

Word H2O at Home

consulente

H2O at Home

Wat is dat ?

H2O at Home

Wat is dat?

Design sans titre (26)
0
+ 5200 Consulenten
0
+ 9200 workshops per maand
0
66 M d'€ in 2022, een solide firma

Waarom

zal je starten ?

1

Vrijheid

Vanuit huis werken of bij jouw klanten, in je eigen tempo. Of je nu op zoek bent naar een bijkomend inkomen of een volwaardige carrière, wij passen de job aan jouw behoeften aan.

2

Voor iedereen toegankelijk!

Ervaring of diploma is niet nodig. Word een consulente in de Directe verkoop met jouw persoonlijkheid als troef. De Directe verkoop wordt gestimuleerd door de staat en het DSB.

3

Meer werken loont

Bepaal zelf je salaris! Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Je commissies stijgen met je verkopen. Evolueer in ons carrièreplan voor een groeiend inkomen.

4

Zelfstandigheid verzekerd

Verander jouw leven zonder beperkingen, zonder investeringen of risico’s!

Ga aan de slag als zelfstandige  met voortdurende ondersteuning en vereenvoudigde processen.

Design sans titre (34)

Waarom

H2O at Home ?

1

Uitzonderlijke producten

Ontdek meer dan honderd hoogwaardige producten voor thuis. Huishoudelijke producten die duurzamer zijn en biologische cosmetica voor een beter leven.

2

Menselijke betrokkenheid

Sluit je als een kolibrie aan bij onze ecologisch verantwoorde missie. Geef met passie ecologische gebaren door, geef betekenis aan het dagelijks leven en verbeter het leven van jouw klanten.

3

Een solide firma

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de Directe verkoop, al 25 jaar in constante groei, met duizenden consulenten en miljoenen tevreden klanten.

4

Steun & teamspirit

Profiteer van inspirerende en motiverende evenementen, trainingen en een netwerk van betrokken en gepassioneerde consulenten. Je bent nooit alleen!

Getuigenissen

van onze consulenten

Aarzel je nog? 

Neem contact op met een consulente om deel te nemen aan een workshop. Je krijgt de kans om haar activiteit te ontdekken!