Ik heb een job voor jou !

graphisme baroque-02 (7)

Waarom

zelfstandige worden?

1

Een rooster op maat

Als een ambassadeur die ons merk vertegenwoordigt, werk je als zelfstandige thuis of bij je klanten thuis, wanneer je maar wilt, op je eigen ritme, volgens jouw behoeften en jouw doelstellingen. Parttime, als extra activiteit of een echte carrière, je profiteert van een uitzonderlijke flexibiliteit om jouw professionele en persoonlijk leven te combineren en volledig van het leven te genieten.

2

Een activiteit voor iedereen

De activiteit als zelfstandige en de thuisverkoop zijn wettelijk bekend en worden gesteund door de staat, door VDAB, ook door de DS, de vereniging van Direct Selling Belgium. De thuisverkoop is een beroep van de toekomst, een bloeiend distributiekanaal en afgestemd op de tijd! Er zijn geen kwalificaties, diploma of ervaring nodig om consulente te worden. Het belangrijkste is dat je jezelf bent! Het is jouw persoonlijkheid, jouw motivatie die het verschil zullen maken bij het opbouwen van je netwerk en het worden van de Queen of de mond-tot-mondreclame.

3

Aantrekkelijk inkomstenpotentieel

Met de status als zelfstandige, is de vergoeding progressief en evenredig aan jouw betrokkenheid. Elke maand ontvang je commissies over je verkopen. Commissies komen overeen met een percentage van de omzet van je workshops (van 23% naar 32%). Hoe meer workshops je doet, hoe hoger je verkopen zijn, hoe meer commissie je krijgt, hoe meer geld je verdient. Hoe verder je vordert in het carrièreplan, hoe hoger het commissie percentage wordt. Dit is een echte kans voor degenen die beloond willen worden voor hun inspanningen. Wacht niet langer op een promotie van je werkgever, kies jouw salaris! 

4

Zelfstandig zijn zonder risico's te nemen

Je werkt voor jezelf, je bent je eigen baas, vrij om je tijd in te delen zoals je zelf wilt. Je profiteert van de voordelen van het ondernemerschap zonder de nadelen: de administratieve taken worden vereenvoudigd, je hoeft niets te investeren en dankzij je meter sta je er nooit alleen voor. Je kan je droom activiteit als zelfstandige eenvoudig en snel starten! Het enige riscio dat je neemt is dat je ervan gaat houden !

Play Video
0

Aan commissies gemiddeld / maand

voor

0

workshops gemiddeld / maand

0

Gemiddelde commissies / maand

voor

0

Gemiddeld aantal workshops / maand

Alles begint met de Ontdekkingskit

Back Title

 

Si vous décidez de sauter le pas, de rejoindre notre belle aventure et devenir vous aussi conseillère H2O at Home, la première étape va être de vous équiper en produits pour assurer vos ateliers ! On a fait en sorte que cela soit facile et accessible pour vous en vous donnant un coup de pouce !

 

Vous payez 100€ et obtenez un kit d’une valeur réelle de 265€ qui contient les produits essentiels pour commencer. Avec ce kit, vous aurez déjà une excellente base pour commencer !

En savoir plus

Het begint met de Ontdekkingskit 

Back Title

Als je besluit de stap te wagen, en deel te nemen aan ons mooie avontuur, en H2O at Home consulente te worden. Moet je als eerst jezelf uitrusten met producten om je workshops te kunnen organiseren! Wij hebben het gemakkelijk en toegankelijk voor je gemaakt door je te helpen!

Je betaalt 100€ en krijgt een set van producten met een waarde van 265€ die de basisproducten bevat om met de activiteit te kunnen beginnen.  Met deze kit heb je al een geweldige basis om te starten!

En savoir plus

Onze

partnerverenigingen

Waarom voor

H2O at Home kiezen?

5

Uitzonderlijke producten

Wij zijn experts in de ecologische schoonmaak.

Ontdek ons ​​assortiment van hoogwaardige, milieuvriendelijke producten samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Van revolutionaire microvezels voor het reinigen met water tot biologische cosmetica met een ecolabel, onze producten zijn ontworpen voor het onderhouden van je huis en het verzorgen van je lichaam. Wij bieden gezonde en duurzame producten aan die het dagelijks leven gemakkelijker maken, minder consumeren en beter consumeren. Overtuigd van hun kwaliteit, zal je ze met trots adviseren!

6

Gegarandeerde ondersteuning

Om je activiteit met plezier en met een goed humeur volledig te ervaren, krijgt je de mogelijkheid om deel te nemen aan uitzonderlijke evenementen en reizen, maar ook aan uitdagingen en online trainingen. Onze teams ondersteunen en motiveren je dagelijks om je alle sleutels tot succes en prestatie te geven. Consulenten vormen de kern van onze activiteit en het is met grote erkenning en vriendelijkheid dat wij hen ondersteunen.

7

Een gepassioneerde gemeenschap

Beleef en deel jouw ongelooflijke ervaringen met je “collega’s”, wissel advies uit en creëer duurzame banden met mensen die dezelfde waarden delen. Bij H2O at Home zijn we een familie, kolibries, klaar om elkaar te helpen en elk succes samen te vieren. Wij waarschuwen je: geluk is besmettelijk!

8

Een menselijk en betrokken bedrijf

We zijn geïnspireerd door de legende van de kolibrie, ervan overtuigd dat iedereen op zijn eigen niveau kan handelen om de wereld te veranderen. Onze consulenten delen onze waarden en geven hun klanten de juiste acties door om hun levenskwaliteit te verbeteren en alle voordelen van het reinigen met een microvezeldoekje en alleen maar met water. Je aansluiten bij H2O at Home betekent dat je een ecologisch verantwoord bedrijf en zijn 3 partnerverenigingen ondersteunt.

Onze

partnerverenigingen

Heb je vragen over de activiteit? Wij kunnen je helpen! 

Neem contact op met onze klantendienst of je consulente, zij zullen je graag te woord staan.